Vägen till Ceremonimästarna

Tidigt i planeringen för det som skulle bli Ceremonimästarna förstod vi att de Ceremonier som vi människor går igenom är rent av livsviktiga. Oavsett om det är namngivning, vigsel eller begravning så handlar det om skiften i en människas liv. En viktig del i en process. Där var vår kärna, vår affärsidé, en närvarande, värdig ceremoni för alla människor.

Hösten 2018 såg Ceremonimästarna ljuset som företag och våra första ceremonier genomfördes och då främst inom begravning. Våra ceremonier som rör begravning är fortfarande, idag, vår största del. Vi har idag ett gott samarbete med flera duktiga begravningsbyråer och många anhöriga väljer oss som Ceremonimästare även om själva byrån inte har ett avtal med oss.

Sommaren 2020, under en semesterresa till Gotland var det dags för nästa steg i utvecklingen av Ceremonimästarna. Under en middag kläcktes idén att CeremoniAkademin skulle födas. Att erbjuda bra, värdiga och närvarande utbildningar som berör. Utbildningssidan inom Ceremonimästarna är idag det andra benet i vår organisation. Vi kanske inte är störst men vi erbjuder idag branschens bästa utbildningar inom kris, begravning, ceremonier och juridik. Även om det är många deltagare från olika begravningsbyråer så vänder vi oss till alla människor. Precis som vår affärsidé var från början.

Ceremonimästarna idag

Ceremonimästarna idag samarbetar med ett 10-tal begravningsbyråer och transportörer. Dessutom strävar vi efter att bredda vårt samarbete med fler begravningsbyråer och transportörer för att kunna erbjuda ännu bättre och mer omfattande tjänster. Vår målsättning är att vara en av de ledande inom branschen när det kommer till att arrangera ceremonier som är både personliga och respektfulla.

Som utbildningsarrangör strävar vi efter att erbjuda dig och ditt team en unik möjlighet att förbättra era färdigheter och utveckla er professionellt inom ceremoni- och begrnavningsbranshen  Vårt mål är inte bara att tillhandahålla standardiserade kurser, utan att skräddarsy varje utbildning för att möta era specifika behov och mål.

Vi kikar ständigt på att kunna utveckla vårt kursprogram och vill erbjuda relevanta och prisvärda utbildningar. Mer om våra utbildningar hittar du här.

Vi som arbetar på Ceremonimästarna

Grundare och ägare för Ceremonimästarna är Jimmy Jansson. Med både studier i teologi, beteendevetenskap, ledarskapsutbildningar och livserfarenhet ger det en god grund att verka som officiant. Huvudsakligen träffar du Jimmy på utbildningen Borgerlig Officiant och just om du behöver en officiant.

Kontakta oss

  Våra samarbetspartners!

  Högalids Begravningsbyrå                       www.hogalidsbegravning.se

  Stockholms Begravningstjänst                www.stockholmsbegravning.se

  Hedemora Begravningstjänst                  www.hedemorabegravning.se

  Svärdsjö Begravningsbyrå                        www.svardsjobegravningsbyra.se

  Nynäshamns Begravningsbyrå                www.nynashamnsbegravning.se

  Mälarö Begravningsbyrå                          www.malarobegravning.se 

  Fonus                                                           www.fonus.se

  Ljusets Begravningstjänst.                       www.ljusetsbegravningstjanst.se

  Om oss i media

  Ring oss

  08-10 84 10