DU ÄR INTE ENSAM, LÅT OSS PRATA!

Det finns inget facit hur sorgen, förlusten eller känslan ska vara när vi drabbas av sorg. Varje människa hanterar det på sitt egen vis. Vår erfarenhet är att gruppsamtalet kan vara en väg framåt.

Många har genom åren gjort erfarenheten att det efter förlusten av en nära anhörig eller vän kan vara givande att samtala och möta andra i en liknande situation. Samtalen kan handla om hur situationen ser ut, hur den varit och hur man kommer vidare, även när allting känns som tyngst.

Våra sorgegrupper är uppbyggda på 5 träffar. Varje träff är 2 timmar med en kortare fika i mitten. Varje träff leds av erfarna ledare som finns som ett stöd och lotsning.

Nästa start för Sorgegrupp är den 6 april 2022 klockan 18:00 på Södermalm. För anmälan, vänligen använd länken här bredvid.

Enskilda Samtal

Gruppsamtal passar inte alla och vi erbjuder därför enskilda samtal. Varje samtal är 60 min och kostar 850 kronor ink moms. Hur många samtal som behövs är svårt att säga, sorgen ser väldigt olika ut. Du binder inte upp dig till ett antal samtal utan det samtalar du och sorgebearbetaren om.
För bokning av enskilda samtal ber vi dig ringa 08-10 84 10 eller skickar en epost till jimmy@ceremonimastarna.se.

Kostnad

3750 kr inkl. moms.